Arrisum.com © 2018 | All rights reserved.

Što je Arrisum?

Arrisum

A
Different view

 

 

Arrisum je novi, moderan uređaj visoke tehnologije koji je namijenjen stomatološkim ordinacijama uz pomoć kojeg pacijenti mogu sami u nekoliko koraka kreirati osmijeh kakav žele imati bez pomoći stomatologa. ARRISUM projekt nastao je u suradnji tvrtke LUNAR j.d.o.o. i Klinike Dentum čime je stvorena sinergija praktičnog i virtualnog. Arriusum uređaj jednostavan je za korištenje, radi na principu aplikacije. Dolaskom pacijenta do uređaja Arrisum pokreće se aplikacija te pacijent mora pravilno pozicionirati glavu kako bi je aplikacija mogla detekirati, nakon toga slijedi animacija skeniranja. Kada se na ekranu pojavi glava pacijenta, u meniju se prikazuju zubi koje pacijent može sam izabrati i mijenjati tako dugo dok nije zadovoljan. Osim toga pacijentu se u ponudi nalaze i dodatne opcije kako bi uredio svoj osmijeh prema vlastitim željama, primjerice, može pomicati zube vertikalno kako bi ih čim bolje namijestio prema obliku lica, odabrati boju zubi (sivkasta, bijela ili žuta boja)…Arrisum uređaj omogućuje pacijentu da kreira novi, prirodan i blistav osmijeh prema vlastitim željama. Kada pacijent sam odabere osmijeh kakav bi želio imati stomatologu olakšava daljni rad i garantira zadovoljstvo pacijenta. Saznajte sve o ARRISUM UREĐAJU.

 

Specifikacije Arrisum uređaja:

 

 • Intel NUC (NUC6i7KYK), i7 6700HQ
 • 4 GB DDR4 Ram
 • 120 GB SSD
 • Monitor DELL 24” 1920×1080 IPS (P2418HT)
 • Cam Logitech BRIO 4K
 • Metalno kućište

 

LUNAR j.d.o.o. dio je Green vector grupacije koja od ranih 90-tih godina prošlog stoljeća postavlja standarde u razvoju novih tehnologija. U početku to su bile kompleksne online aplikacije (T-Com Playtoy, American Express, Volvo US, … ), no stalna težnja za otkrivanjem novih poslovnih avantura i stjecanjem novih znanja tijekom 2017. dovela je do razvoja aplikacija za virtualnu i proširenu stvarnost. Kao rezultat takvih nastojanja i suradnje s Dentumom stvorena je sinergija praktičnog i virtualnog uobličena u projekt ARRISUM. Više o LUNAR tvrtci možete saznati na Lunar.hr.

 

 

KLINIKA DENTUM u svojoj dugogodišnjoj praksi koristi naprednu tehnologiju i vrhunske materijale koji su jamac vrhunskih rezultata i zadovoljnih pacijenata. Klinika Dentum posjeduje certifikat ISO 9001, najrašireniju međunarodnu normu i općeprihvaćen način dokazivanja klijentima da će proizvod ili usluga zadovoljiti njegove zahtjeve prema kvaliteti. Kontrolu rada prema ISO zahtjevima uveli smo kako bismo našim pacijentima uvijek pružili vrhunsku uslugu prema najvišim standardima struke te kontrolirali radne procese i na vrijeme uočili moguće nepravilnosti u radu.

 

 

 

 

Kome je namijenjen?

 

 

Arrisum uređaj namijenjen je stomatološkim ordinacijama koje drže do visokih standarda u dentalnoj medicini. Rezultat korištenja Arrisum uređaja je obostrano zadovoljstvo pacijenata i stomatologa.

Pacijent sam na jednostavan način bez pomoći stomatologa može kreirati svoj osmijeh time olakšava stomatologu posao te garantira povratak osmijeha na lice pacijentu. Arrisum uređaj namijenjen je suvremenim stomatološkim ordinacijama koje prate trendove.

Osuvremenite svoju stomatološku ordinaciju Arrisum uređajem visoke tehnologije i vratite osmijeh na lice svojim pacijentima.

Benefit Arrisuma

Arrisum

a different
view

 

 

Arrisum uređaj osuvremenit će svaku ordinaciju i osigurava maksimalni učinak na obostrano zadovoljstvo i pacijenta i stomatologa. Vraća osmijeh na lice pacijentima jer im omogućuje kreiranje osmijeha prema vlastitim željama. Pacijent samostalno na jednostavan način uz pomoć aplikacije izrađuje osmijeh kakav bi želio imati i to bez pomoći stomatologa.

Zašto odabrati Arrisum uređaj:

 

  • → osuvremenjuje svaku stomatološku ordinaciju
  • → olakšava rad stomatologu
  • → olakšava odluku pacijentu
  • → garantira zadovoljstvo pacijenta
  • → pacijent sam kreira osmijeh prema vlastitim željama
  → jednostavan za korištenje bez sudjelovanja stomatologa

Javite nam se

Arrisum

Kreirajte osmijeh prema
vlastitim željama

Kontaktirajte nas kako bismo se dogovorili za Vaš termin

Kreirajte osmijeh prema vlastitim željama

  [recaptcha]